Even voorstellen:

Monique Schottink- Roesink | Design @Mokky

Als je het voor het eerst leest, klinkt het best gek: Mokky. Maar ik weet niet beter. Het is al sinds mijn kindertijd mijn bijnaam - ooit bedacht door mijn opa. Iedereen noemt mij Mokky: mijn vrienden, mijn familie en zelfs mijn partner. Voor mij dan ook niet meer dan logisch om deze naam te kiezen voor mijn onderneming.

Met het product hout ben ik opgegroeid. Mijn vader runt al sinds ik me kan herinneren onze houthandel aan huis, een echt familiebedrijf. Ik ben de middelste van drie dochters en omdat ik als kind de sterkste was, moest ik mijn vader dan ook vaak helpen. En juist daardoor is mijn passie voor hout door de jaren heen steeds sterker geworden, want ja als je dan al vanaf kleins af aan met hout werkt kan het niet anders om hier een passie voor te hebben.

Samen met mijn partner Wilco en onze twee zoons woon ik in Gelselaar - letterlijk op de grens tussen de Achterhoek en Twente. Heerlijk buitenaf, met alle ruimte om ons heen én naast mijn ouders. Dat is naast heel gezellig en handig als oppas voor onze jongens, ook nodig omdat ik sinds 2009 samen met mijn vader het familiebedrijf run. Dus dat betekent elk weekend op pad in de regio om afgestorven bomen om te zagen, de boomstammen te vervoeren naar ons erf en ze daar te bewerken tot balken, planken of haardhout en dit dan weer te verkopen.

En precies daar is het idee ontstaan voor Design @Mokky. Tijdens het zagen spotte ik aan de lopende band prachtige stukken hout met de meest uiteenlopende unieke vormen. Zonde om deze stukken kapot te zagen vond ik… en mijn creativiteit ging borrelen. Het resultaat vind je in mijn webshop. Duurzame houten lampen en woonaccessoires, stuk voor stuk handgemaakt. En stuk voor stuk uniek, want van elk exemplaar is er maar één. 

Bekijkt u ook eens mijn Facebook/ Instagram pagina, deze is altijd up-to-date en daar worden als eerst de nieuwe dingen op gedeeld. Ook ziet u hier mijn werk wat ik op aanvraag heb mogen maken. Altijd leuk om er een keer op te kijken, en natuurlijk ook leuk dat u dan ook mijn pagina liked en volgt want dan krijgt u altijd het nieuws te zien. 

 

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Het voortdurend verbeteren en up-to-date houden van mijn website is een constant proces. Daarom word ik heel blij van feedback. Of het nu gaat om een positieve ervaring of verbeterpunten: ik zie elke reactie graag tegemoet. En zelfs door alleen maar aan te geven hoe je mij hebt gevonden help je me al enorm.. Laat je me je ervaring weten?

Reactie plaatsen

Reacties

Alda Assink
2 jaar geleden

Op zoek naar informatie over de kerststallen wandelroute zag ik jouw onderneming als sponsor vermeld op de site. Vandaar dus. Leuk, kom graag n keer kijken.

Design @Mokky
2 jaar geleden

Hoi Alda,

Wat leuk dat u mij laat weten hoe u mij heeft gevonden. En natuurlijk bent u altijd welkom.

Groetjes Mokky

Carlien van Dijk
3 jaar geleden

Zaterdag hout besteld bij je vader en hij begon enthousiast te vertellen over jou en je mooie passie :)

Design @Mokky
2 jaar geleden

Hallo carlien, ja leuk hé maar mijn passie is ook al bijna mijn vaders grote passie geworden. En zijn trots natuurlijk, en verteld er dus ook graag over. leuk dat u dit op mijn pagina achterlaat bedankt.

Groetjes Mokky

Marlène Bouwmeester
3 jaar geleden

Beste Mokky
Heb je ook n mail verzonden met foto's en zag achteraf je site.
Ben erg benieuwd naar je reactie

Hartelijke groet
Marlène

Hoe heb je mij gevonden?